Leukste activiteiten in Zwolle

Zwolle is een van de bekendste en historische Hanzesteden, maar tegenwoordig heeft het ook een moderne dynamiek. Doordat het een Hanzestad was heeft het een middeleeuws centrum en een schitterend theater. Zwolle heeft alles wat je van een moderne stad kan verwachten, maar het heeft de kunst van vroeger wel behouden. Wanneer je opzoek bent naar een leuke plek om te eten, te overnachten of gewoon een dagje weg is Zwolle zeker een aanrader. Hieronder staat weergegeven wat er te doen is in Zwolle. 

Restaurants in Zwolle 

Er zijn genoeg restaurants in Zwolle die elk weer verschillen van elkaar. Er zijn genoeg verschillende restaurants met elk een andere keuken. Zo kan je bij Eetcafé De Kleine een traditioneel Nederlandse 2-gangenlunch krijgen. Maar er is ook een Afrikaanse tafel te verkrijgen bij Curafrica. Overige keukens die hoog scoren in Zwolle zijn de Marokkaanse keuken en de Aziatische keuken. Zo is er voor ieder wat wil! 

Hotels in Zwolle 

Naast dat je heerlijk kan lunchen en dineren in Zwolle, kan je ook op mooie locaties overnachten in Zwolle. Kies bijvoorbeeld voor het Campanile Hote waar je heerlijk overnacht in het centrum van Zwolle. Hier krijg je ook een warm welkomstdrankje bij aankomst! Een andere optie is het Mercure Hotel. Dit is een goed 4 sterrenhotel waarbij je een uitgebreid ontbijt bij krijgt. Dit hotel ligt bij vele wandelroutes. Perfect voor je minivakantie. 

Overige activiteiten in Zwolle 

Naast dat je heerlijk kan eten en slapen in Zwolle zijn er uiteraard nog meer activiteiten die er te doen zijn. Wanneer je een weekend weg met je kids is Dinoland in Zwolle zeker een aanrader. Er zijn verder veel mooi bezienswaardigheden zoals kerken en musea. Aan te raden is om dit bezoeken door middel van een wandelroute. Alvast veel plezier in onze Hanzestad.