Recensies

Recensies

Wanneer je een bezoek brengt aan een restaurant, dan is het altijd aan te raden om van te voren goed de recensies door te lezen. Zo krijg je al meteen een beter beeld van een bepaald restaurant. Mag een restaurant dan niet goed zijn, dan kan je altijd nog voor een andere aanbieder kiezen. Wij doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste eten, lekker drankjes en goede service krijgen. Ben jij benieuwd naar wat een aantal gasten van ons vinden? Lees dan verder, onderstaand hebben wij namelijk een aantal reviews van onze klanten geplaatst.

melissa-walker-horn-wrPxb-FDp1c-unsplash

Jan de Boer

Heerlijk gegeten in dit restaurant, sinds mijn vakantie in Egypte een aantal jaar geleden ben ik groot fan van deze keuken, echter kende ik nog geen goed restaurant in Nederland. Juist daarom heb ik een aantal restaurants geprobeerd en ben ik uiteindelijk bij dit fantastische restaurant uitgekomen. Ik raad dit restaurant absoluut aan, het eten is misschien nog wel lekkerder dan in Egypte zelf. Tevens weet men in dit restaurant ook als geen ander hoe goede service werkt. Zij zorgen altijd voor een leuke avond en zijn erg gastvrij

toa-heftiba-VaTIwa6bOyA-unsplash

Hassan Akbar

Altijd als ik naar dit restaurant ga ben ik weer erg blij. Ze hebben hier heerlijke gerechten en de gastheer en de gastvrij doen er alles aan om de gasten van de beste service te voorzien. Tevens kan je hier altijd lekker lang zitten en bestel ik een hoop drankjes. Het fijne hieraan is dat je eigenlijk nooit lang hoeft te wachten totdat je je eten en drinken krijgt. Ze zijn supersnel en voor mij is dat erg belangrijk.

Amir Aghassi

Dit restaurant behoort tot mijn favoriete restaurants in de omgeving en dat is niet gek. Keer op keer zorgen zij ervoor dat ik mijn favoriete gerechten voorgeschoteld zijn die perfect bereid zijn. De sfeer in dit restaurant doet mij denken aan Egypte en als het zonnig is, dan zit ik graag op het terras, het terras is erg ruim en ik kan hier met mijn hele familie heen en dat is top. Ik ben dan ook erg blij met dit restaurant en ben hier eens in de paar weken te vinden met mijn partner, vrienden of familie. Ik raad dit restaurant aan en dit is ook het geval omdat het personeel zo vriendelijk is.

MEER TE WETEN KOMEN

arrangementen

Lunchen